Nieuwsbrief 14 juli 2024

Beste leden,

De zomervakantie is inmiddels goed en wel begonnen! Hoewel het weer nog niet helemaal meezit, hopen we jullie met deze nieuwsbrief enthousiast te maken voor de komende activiteiten:

* Sundays @ Laereveld: een nieuw concept waarbij kinderen, vanaf niveau rood, onder begeleiding kunnen tennissen op zondag tussen 10:00 en 12:00 uur. Dit vindt plaats op 14 juli, 28 juli, 11 augustus en 25 augustus. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.
* Fridays @ Laereveld (enkel voor volwassenen): op zoek naar een nieuwe partner? Of wil je eens een niet-lid meenemen naar de club? Dat kan perfect op de Fridays @ Laereveld. Tijdens de zomervakantie gaan deze door op 26 juli en 30 augustus. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.
* Zomerwandeling op 15 augustus: een wandeling van 10 km langs het prachtige Aaigem met een tussenstop om iets te drinken. Inschrijven kan via deze link.

De komende maanden organiseren we ook meerdere toernooien:

* Officiële tennis tour van 3 tot 11 augustus. In functie van het aantal inschrijvingen zullen wellicht alle terreinen die week gebruikt worden voor het toernooi. We zoeken ook nog mensen die willen helpen bij de bar; graag contact opnemen per mail. Snel inschrijven is belangrijk, want sommige reeksen zijn bijna volzet. Inschrijven kan via deze link.
* Officiële tennis tour junior van 17 tot 24 augustus. Inschrijven kan via deze link.
* Petanque toernooi op 24 augustus: informatie volgt nog. Inschrijven kan via deze link.
* Bubbeltoernooi (enkel voor eigen leden) op 1 september: meer info volgt later!

Tennisschool:

* Voor het tenniskamp van 29 juli tot 2 augustus zijn er nog meerdere plekjes vrij. Voor het kamp 26 tot 30 augustus zijn er nog slechts 3 plaatsen vrij. klik hier om je in te schrijven.
* In september organiseren we opnieuw een reeks van vier lessen voor kinderen. klik hier om je in te schrijven.
* Winterlessen: we leggen momenteel de laatste hand aan de organisatie van de winterlessen. We houden jullie op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van TC Laereveld

Nieuwsbrief 10 juni 2024

1) Op vrijdag 28 juni is er Friday@Laereveld. Na twee uitgeregende edities kunnen we er nu hopelijk een lap op geven. We verzamelen om 19u en starten om 19u15. We voorzien dubbels en mixpartijen. Ideaal om eens met iemand anders te tennissen. Na de match trakteert de club op een hapje. Vooraf inschrijven is niet nodig.
2) Kom de Rode Duivels aanmoedigen in ons clubhuis. Het groot scherm hangt klaar en de bar zal open zijn.
 • maandag 17 juni om 18u: België – Slovakije
 • zaterdag 22 juni om 21u: België – Roemenië
 • woensdag 26 juni om 18u: Oekraïne – België
3) Op zondag 30 juni organiseren we onze Sporthappening.
Maak je keuze uit ons programma!
 • Kidsdag: een event van ongeveer 2 uur vol speel- en tennisplezier op maat. We voorzien voor alle kinderen een hapje en een drankje en nog wat randanimatie. Deelname is gratis.
  •  van 9u tot 11u voor Rood
  •  van 9u30 tot 11u voor Wit en Blauw
  •  van 11u tot 13u voor Oranje en Groen
 • Fietstocht van 30 km: vertrek aan het clubhuis om 10u.
 • Macaroni met hesp en kaas tussen 11u30 en 13u30. Kids €6 en volwassenen €10.
 • Tennis en petanque voor volwassenen: van 14u tot 16u.
 • Happy hour van 16u tot 17u.
Enkel voor de Kidsdag en de macaroni met hesp en kaas moet er op voorhand ingeschreven worden. Voor de Kidsdag op Tennis Vlaanderen voor Rood / Oranje / Groen, via Email voor de kleinsten (Wit & Blauw) en voor de macaroni op onze site.
4)Op zoek naar een tennispartner? Word lid van onze tennispartner whatsappgroep.
 • Ben je op zoek naar een tennispartner op recreatief niveau (geen competitie) of heeft je partner op het laatste moment afgezegd, word dan lid van deze groep en lanceer je oproep! Klik op deze link om deel te nemen aan onze whatsappgroep.
 • Ben je op zoek naar een tennispartner op competitie niveau, klik dan hier om lid van deze groep te worden!

Friday @ Laereveld