Partnerships

Beste ondernemer,

Hoe bereik je als handelaar een zeer lokaal publiek? Misschien wel via een partnership met een zeer lokale vereniging?
TC Laereveld heeft meer dan 300 leden, waarvan de meerderheid op fietsafstand van onze club woont (vlakbij het station van Ede). Onze leden zijn een mix van jonge gezinnen met kinderen (we organiseren vakantiekampen), tot volwassen tennissers en (vaak wat oudere) petanquers (een 40 tal). We zijn volop onze club aan het moderniseren met een nieuw ingericht clubhuis3 buiten tennisterreinen2 nieuwe officiële competitie petanquebanen (naast de 5 bestaande),een bloeiende tennisschool met kwaliteitslabel BRONS van Tennis Vlaanderen en een volledig vernieuwde website.
Wens je deze doelgroep te bereiken dan bieden we jullie graag een partnership aan: Wij kunnen immers een steuntje in de rug gebruiken om onze werking verder te moderniseren. In ruil daarvoor geven we jullie visibiliteit in onze club, in onze communicatie en op onze website.
We hebben 2 partnership voorstellen: voor 100€ per jaar krijgen jullie visibiliteit op onze website en sociale media, projecteren we jullie logo in onze kantine en laten we onderleggers drukken die we gebruiken tijdens onze evenementen zoals een spaghetti avond, een BBQ, een ontbijt bij de opening van het seizoen en een feestje bij de sluiting van het seizoen.
Voor 250€ per jaar komt daar een reclamebanner op onze terreinen bij (omwille van uniformiteit zorgen wij voor de druk/print van deze banner).
Zou je ons graag op een andere manier steunen? Wij staan open voor alle mogelijke voorstellen.
Mail ons voor meer info op info@tclaereveld.be
Bedankt alvast voor jullie steun!