Laatste Nieuws

Nieuwtjes Februari 2024

Ben je erbij voor de twee komende activiteiten?

– de winterwandeling op zondag 18 februari om 13u30 in Aaigem

– de opening van het seizoen met een lekker ontbijt op zondag 7 april

Je lidmaatschap kan je ook in orde brengen via de site en online betalen –
dit vergemakkelijkt onze administratie. Het document voor tussenkomst mutualiteit kan op deze manier ook automatisch gedownload worden. De teller staat ondertussen al op 135 leden.

Het aanbod van tennislessen voor kids, tieners, volwassenen, competitiespelers en start to tennissers staat online. En zowel in de paasvakantie als in de zomervakantie organiseren we tenniskampen.

De kaartavonden gaan nog door op 20 februari, 5 en 19 maart.

Gelukkig Nieuwjaar!

Beste tennisvrienden

We wensen jullie van harte een gelukkig, voorspoedig en vooral sportief nieuwjaar toe!

Vanaf vandaag kan je je abonnement vernieuwen of je inschrijven voor lessen en stages. We gebruiken dit jaar  de diensten van Tennis Vlaanderen. Hierdoor hebben we een heleboel voordelen zoals online betalingen en een automatisering van onze administratie. Vermits het voor ons ook allemaal een beetje nieuw is, kan het altijd zijn dat er iets niet helemaal duidelijk is, of niet zou werken als je zou verwachten. Stuur dan gerust een mailtje en we lossen het zo snel mogelijk op.

Zondag 14 januari is het onze nieuwjaarsreceptie. Van harte welkom vanaf 11.00 in ons vernieuwd clubhuis!

Inschrijven kan via deze link.

Sportieve groeten

Bestuur TC Laereveld

Tennislessen en tenniskampen 2024

Beste tennisser, beste ouders

Een paar weken geleden werd onze tennisschool bekroond met het label “opleidingsclub brons.” Deze erkenning is een beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren én het bewijs dat we ondertussen meer zijn dan louter een jeugdvriendelijke tennisclub.

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan het aanbod voor komend seizoen. Ondertussen is dit afgerond en te bezichtigen via onze vernieuwde websiteInschrijven is mogelijk vanaf 1 januari. 

De inschrijving zal vanaf nu volledig via de website van Tennis Vlaanderen verlopen. De betaling kan zo ofwel onmiddellijk online uitgevoerd worden ofwel later, maximaal 7 dagen na inschrijving, via een overschrijving mét gestructureerde mededeling. Deze verandering vermindert de administratieve last voor het bestuur. Gelieve dus enkel op deze manier in te schrijven.

Alvast een gelukkig nieuwjaar én tot snel!

Gertjan