Tennis- en petanqueclub Laereveld uit Ede-Haaltert, wielertoeristenclub Trekvogels Haaltert en de Gezinsbond Haaltert-Kerksken, organiseren samen andermaal een prachtige herfstwandeling. Het grote succes van vorige jaren vroeg inderdaad om verlengd te worden.

Onder het motto “goede afspraken maken goede vrienden” verwachten we de deelnemers aan de grotere afstand (10 km) om 13.45 uur in het clubhuis van T.C. Laereveld, Edestraat 97 A te 9450 Haaltert. Na ontvangst van de betalingen wordt de wandeling om stipt 14 uur aangevat. Wie voor de kleine afstand (4,2 km) opteert start om 15.00 uur.  

We stappen langs prachtige trage wegen naar buurgemeente Terjoden en keren dan via andere mooie landelijke paden terug naar het clubhuis van tennis- en petanqueclub Laereveld. De wandeltocht wordt georganiseerd aan een tempo dat voor iedereen haalbaar is.

Goede wandelschoenen of aangepast schoeisel zijn aangewezen, zeker bij minder goed weer. Het wordt dus beslist een wandeling langs meerdere veldwegen met mooie landelijke vergezichten. Kortom een echte natuurwandeling. Het parcours is niet geschikt voor kinderwagens.

Rust- en drinkstop met uitgebreide bevoorrading wordt uiteraard voorzien.  Na de wandeling staat er in het clubhuis nog een “napratertje” met eetmaal op het menu. Onder het motto “eenvoud siert” gaan we de lege magen vullen met halve kip, groentjes, saus en friet met mayonaise. Beginnen doen we met een aangeboden apero.

Tot slot, de deelname aan deze wandeling met eetmaal bedraagt € 12. Wie enkel wandelt betaalt een symbolische bijdrage van € 3 voor het bekostigen van de bevoorrading.

Iedereen, leden en niet-leden zijn van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Omwille van de bestelling van het eetmaal is vooraf inschrijven uiteraard noodzakelijk.

Uiterste datum = zondag 3 november. Opgelet het aantal eters is beperkt tot 85. Het is dus best mogelijk dat de inschrijvingen voor het eetmaal vroeger dan 3/11/2019 worden afgesloten ! Tijdig inschrijven is bijgevolg de boodschap.

Afspraak dus op zondag 10 november om 13.45, of 14u45. Betalen doe je de dag zelf in het clubhuis van TC Laereveld.

Contactpersonen voor nadere info en inschrijving :
Willy Scheerlinck – Annie Raes – 053/83.19.10 – 0475/22.75.94 (Annie) of 0477/49.72.47 (Willy) – willyscheerlinck@telenet.be

Previous post

Sluiting Seizoen 2019 - 19 oktober

Next post

This is the most recent story.