Nieuwsbrief 29 maart 2024

Beste tennissers en petanquers,

Het moment waarop we allen hebben gewacht is aangebroken – een frisse start en de opwindende belofte van een nieuw seizoen!

We zijn blij te kunnen aankondigen dat onze tennisbanen naar verwachting speelklaar zullen zijn vanaf 1 april, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Met grote trots nodigen wij u uit voor de feestelijke inhuldiging van onze nieuwe petanquebanen op dinsdag 2 april om 18:30 uur. We vieren dit heuglijke moment met een drankje, gevolgd door twee petanque wedstrijden. Iedereen is van harte welkom!

Ter ere van de seizoensopening verwelkomen we jullie graag op zondag 7 april voor een heerlijk ontbijt. Meld je aan vóór woensdag 3 april via deze link om deel te nemen.

Zorg ervoor dat je lidmaatschap up-to-date is via onze website. Bovendien heb je tot en met 7 april de kans om je aan te melden voor de tennislessen.

Ontdek onze exclusieve collectie clubkledij, inclusief een stijlvolle witte polo en een blauw trainingsvest met rits, plus een bijpassende broek. Voor de jongere leden bieden we een wit T-shirt en een blauwe hoodie. Kom passen en bestel jouw outfit in het clubhuis op dinsdag 2 april van 19:00 tot 20:00 uur, vrijdag 5 april van 16:00 tot 17:00 uur, of zondag 7 april van 11:00 tot 12:00 uur. Bezoek ook onze webshop of vul het bestelformulier in het clubhuis in.

Mis onze jaarlijkse spaghettiavond niet op vrijdag 3 mei, met begeleid tennis voor de kinderen. Meer informatie is beschikbaar via deze link.

Markeer zondag 21 april in je agenda voor onze lentewandeling en bereid je voor op de fietshappening op donderdag 16 mei.

We kijken uit naar een seizoen vol plezier en sportiviteit.

Met sportieve groeten,

TC Laereveld